Wie is Persempre ?

Persempre is sinds een aantal jaren de exclusieve Benelux invoerder van kachels van het merk Piazzetta.

Persempre stelt u een zéér uitgebreide collectie van kachels en inbouwhaarden voor.

U heeft de keuze tussen vrijstaande pelletkachels, inbouwhaarden met pellets of hout en tenslotte thermokachels, waarop u één of meerdere radiatoren kan aansluiten. Eigentijds of klassiek design, een zeer uitgebreid assortiment decoratieve panelen in maiolica, natuursteen of metaal, zorgt dat er altijd wel één van onze kachels in uw interieur past.

U kan niet alleen bij Persempre terecht voor de aankoop van een kachel. Onze gespecialiseerde techniekers staan ook in voor de plaatsing, het onderhoud en zelfs voor de afwerking, schrijnwerkerij of decoratie van uw kachel.

Wij hebben kachelhandelaars verspreid over België, Luxemburg en Nederland.


Wat zeggen klanten over ons ?Inbouwhaard :

Pellet Inbouwhaard - Een klant aan het woord

Vrijstaande kachel :

Pelletkachels & tevreden klanten.

Van waar komen onze produkten ?


PerSempre, pelletkachels in België

Piazzetta is een Noord-Italiaanse kachelfabrikant met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kachels en pelletkachels.

pelletkachels in België

Het bedrijf produceert hoogkwalitatieve pelletkachels en houtkachels met een minutieuze afwerking. Meer dan 500 medewerkers zijn dagelijks bezig om van Piazzetta kachels en pelletkachels de absolute top in kwaliteit te maken. In eigen laboratoria, met wetenschappelijke medewerkers, worden alle onderdelen en kachels uitgebreid en langdurig getest om tot de hoogste kwaliteitsnormen te komen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Piazzetta pelletkachels een meerwaarde bieden aan elke veeleisende klant. Piazzetta combineert namelijk degelijkheid, een prachtig design en een energiezuinige manier van verwarmen in één kachel.