Houtkachels :


Reeds in 1982 lanceerde onze fabrikant Piazzetta een nieuwe lijn innovatieve houtkachels, voorzien van een hoop technische verbeteringen. Deze houtkachels zijn vervaardigd uit een stalen monoblock, met een gietijzeren vuurhaard. De kachels zijn afgewerkt met precieuze keramische tegels.

Niet aflatend onderzoek en voortdurende technische verbeteringen hebben geleid tot een gamma Piazzetta houtkachels die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van thermische efficiŽntie, rendement en zorg voor het milieu.

Er werd niet alleen zorg besteed aan de geavanceerde technologie, maar ook aan de recentste marktbehoeften en aan de evoluties op het vlak van stijl en design.

  Houtkachel van Piazzetta


  Maximale efficiŽntie, minimale uitstoot.

  Een milieuvriendelijke manier om te besparen.


  Zorgvuldige laboratoriumtesten en diepgaande studies op het gebied van warmtetechniek hebben ervoor gezorgd dat de producten van Piazzetta een optimaal warmterendement, een laag verbruik en een lange brandduur bieden. Bovendien werd de uitstoot in de atmosfeer verminderd volgens de strengste Europese normen.


  Piazzetta houtkachels. Nostalgische warmte en geavanceerde technologie.


  Door de speciale structuur van de kachel en de grote, handgemaakte maiolica elementen, garandeert een Piazzetta houtkachel aangenaam stookcomfort, met maximale efficiŽntie en laag verbruik.

  Dit topsysteem kan zelfs nog beter aan uw wensen voldoen door de installatie van het exclusieve ę†Multifuoco†Ľ of ę†Multifuoco Plus†Ľ systeem (optioneel). Zowel de hout- als de pelletkachels verwarmen op die manier de hele ruimte op een gelijkmatige manier, van vloer tot plafond. Voor een warmte zonder compromissen.  Onze produkten en diensten (Persoonlijk advies, installatie en onderhoud) zijn geldig voor alle provincies en steden van BelgÔe en Nederland.
  Gent, Roeselare, Kortrijk, Brugge, Brussel, Antwerpen, Limburg, Hasselt, Vlaams brabant, Wetteren, Oudenaerde, Zottegem, Dendermonde, Denderleeuw, Harelbeke, Izegem, Tielt, Ardooie, Oostende, Balen, Boom, Bornem, Puurs, Paal-Beringen.