Inbouwhaarden gas

Gashaarden


Ook gashaarden zijn een zeer comfortabel, en gebruiksvriendelijk alternatief voor een houtkachel. Gashaarden kunnen zeer sfeervol ingebouwd worden in een moderne, strakke design sierschouw. Piazzetta biedt een kwalitatieve reeks gashaarden aan waarbij het befaamde Italiaans design volkomen tot zijn recht komt

Een gashaard zorgt voor een gezellige warmte, op een veilige manier


Gashaarden geven u de gezelligheid van een haardvuur zonder de zorgen, al dan niet met levensechte namaak-houtblokken.

De Piazzetta gashaarden zijn ook uitermate veilig. De volledig gesloten gashaard onttrekt lucht aan de buitenlucht en voert de verbrandingsgassen eveneens naar buiten af dankzij een dubbele aan- en afvoerbuis. Alle gashaarden zijn CE-gekeurd. De brandstof wordt moeiteloos aangevoerd en de warmteafgifte is perfect regelbaar. De gashaarden zijn voorzien van een thermostatische regeling met afstandsbediening. Gashaarden hebben een lange levensduur en vragen weinig onderhoud.

Piazzetta Design

  

Plaatsing gashaarden


De Piazzetta gashaarden worden door ons ingebouwd in een op maat gemaakte wand die mooi integreert met de rest van uw interieur. Horizontale, verticale, vierkante modellen, een doorkijkhaard, Ö, voor ieder interieur hebben wij een geschikte gashaard. Sommige modellen inbouwhaarden kunnen ofwel als gashaard, ofwel als inbouwkachel met hout geleverd worden.

Contacteer ons voor een volledig vrijblijvende prijsofferte !


Onze produkten en diensten (Persoonlijk advies, installatie en onderhoud) zijn geldig voor alle provincies en steden van BelgÔe en Nederland.
Gent, Roeselare, Kortrijk, Brugge, Brussel, Antwerpen, Limburg, Hasselt, Vlaams brabant, Wetteren, Oudenaerde, Zottegem, Dendermonde, Denderleeuw, Harelbeke, Izegem, Tielt, Ardooie, Oostende, Balen, Boom, Bornem, Puurs, Paal-Beringen.