Inbouwhaarden pellets

Inbouwhaarden met pellets: inbouwcassettes met een hoog rendement


Een inbouwhaard met hout of een open haard kunnen perfect vervangen worden door een inbouwhaard met pellets van Piazzetta.

U geniet dan van alle comfort en voordelen zoals bij een vrijstaande pelletkachel: geen gesleur meer met hout, minder stockeren, geen stof, geen roet, weinig as en minder onderhoud aan de schoorsteen.

Uw pellet-inbouwhaard heeft ook een afstandsbediening en thermostaat, start automatisch en kan tevens geprogrammeerd worden waardoor verwarmen met een inbouwhaard met pellets even comfortabel wordt als met centrale verwarming. Het ingebouwde ventilatiesysteem Multifuoco zorgt voor een goede warmtespreiding en is veel rendabeler dan een klassieke inbouwhaard of cassette met hout.

De ingebouwde warmtewisselaar zorgt dat het rendement van de inbouwhaard met pellets zeer hoog is. Afhankelijk van het model (aantal kW) kunnen eventueel 1 of 2 extra kamers verwarmd worden met warme lucht. Het bijvullen van pellets in de inbouwkachel kan op verschillende manieren, afhankelijk van het model.

    Pole  pellets - granuls de Piazzetta


    Onze produkten en diensten (Persoonlijk advies, installatie en onderhoud) zijn geldig voor alle provincies en steden van Belge en Nederland.
    Gent, Roeselare, Kortrijk, Brugge, Brussel, Antwerpen, Limburg, Hasselt, Vlaams brabant, Wetteren, Oudenaerde, Zottegem, Dendermonde, Denderleeuw, Harelbeke, Izegem, Tielt, Ardooie, Oostende, Balen, Boom, Bornem, Puurs, Paal-Beringen.