Thermokachels en centrale verwarming met pellets


Centrale verwarming met pellets


Een (vrijstaande) thermokachel op pellets biedt heel wat mogelijkheden. Op een thermokachel kan u - al dan niet bestaande - radiatoren aansluiten. De thermokachels leveren immers een vermogen tot 29 kW om het water in het ingebouwde reservoir te verwarmen. Op een dergelijke installatie kunnen heel wat radiatoren worden aangesloten.

De thermokachels van Piazzetta kunnen ook ingeschakeld worden om water te verwarmen voor de vloerverwarming

Thermokachel

Uw thermokachel als warmwaterboiler


De thermokachels kunnen ook ingeschakeld worden als warmwaterboiler, op eigen kracht, of in combinatie met een zonneboiler en/of een boiler op traditionele energie (gas, elektriciteit, stookolie). Ook hier kan het warme water gebruikt worden voor vloerverwarming of voor sanitair gebruik.

Op het schema op deze pagina ziet u verschillende manieren waarop uw thermokachel met pellets kan ingeschakeld worden bij het verwarmen van water voor diverse toepassingen.

Daarnaast geniet u volop van de heerlijke stralings- en convectiewarmte van een heuse kachel. Door de comfortabele bediening is een thermokachel met pellets een ideale verwarming met flexibele mogelijkheden.

Onze produkten en diensten (Persoonlijk advies, installatie en onderhoud) zijn geldig voor alle provincies en steden van Belgļe en Nederland.
Gent, Roeselare, Kortrijk, Brugge, Brussel, Antwerpen, Limburg, Hasselt, Vlaams brabant, Wetteren, Oudenaerde, Zottegem, Dendermonde, Denderleeuw, Harelbeke, Izegem, Tielt, Ardooie, Oostende, Balen, Boom, Bornem, Puurs, Paal-Beringen.